Vi hjälper dig hela vägen

Ismaskinspecialisten är en specialist firma för ismaskiner sedan 1995. I Sverige säljer vi även direkt till slutkunder och erbjuder högkvalitativa ismaskins produkter från ledande varumärken.

Hos Ismaskinspecialisten träffar du personer med en stark passion för ismaskiner och betydande kunskaper om den allra senaste energi sparande tekniken. Vi är Sveriges ledande ismaskins leverantör och kombinerar styrkan från stora tillverkare med kompetens.

Vi ger dig goda råd inför köpet

Trots alla jämförelsesajter om ismaskiner på internet kan det vara svårt att välja rätt produkt. Vänd dig till oss på Ismaskinspecialisten

för experthjälp. Vår personal drivs av eldsjälar som ivrigt testar alla ismaskiner. Vi ger dig en professionell rekommendation som passar just dina behov.

Vi kör hem dina produkter

Vi hjälper dig att transportera hem dina nya produkter. Vi kör hem dem till dig och vid installation som är beställd packar vi upp och tar med oss tom emballage. Om du vill kan vi även ta hand om din gamla ismaskin för återvinning.

Vi hjälper dig med installationen

Vi hjälper dig att montera, installera och i driftkörning. Vi utbildar dig i hur dina nya produkter fungerar och ger dig gärna råd om ytterligare förbättringar såsom serviceavtal.

Vi ger dig support

Behöver du support för att komma i gång med din ismaskin? Hos oss får du hjälp med allt från installation, felsökning, servicehantering, reparation, reservdelar och eventuell reklamation av produkter.

Kontakta Ismaskinspecialisten för mer information och priser angående leverans-, installations- och supporttjänster!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.