Om oss

Företaget startades  1995 och grundlagdes på principen att ge bättre produkter, bättre service och bättre support för att vinna kundens förtroende.

Vi kan erbjuda expertis is-lösningar, med komplett hygiensk rengörings program för ismaskiner så att ismaskinen är fri från bakterier och producerar hygiensk is. Samtidigt ökar även livslängden på din ismaskin utrustning.

Vi vet vad vi pratar om, och hur du sparar pengar.

Ingen ismaskin är den andra lik. Idag ställs höga krav på hur mycket energi som får användas i nya byggnader. Våra ismaskiner är ytterst effektiva och ger hård och hållbar is.

Oavsett vilka behov du än har, löser vi det och erbjuder dig en helhetslösning som tillgodoser kraven på såväl is produktionen och låga energikostnader.

Vi har lösningar för såväl den mindre is-konsumtionen med ismaskiner av en låg is produktions kapacitet som för dem riktigt stora förbrukare som kräver flera ton is per dygn.

Pubar, hotell, restauranger, konferens, hotell, Spa, livsmedelsbutiker, livsmedels industri och stora restauranger med flera barer kräver mycket is. För att lösa is-konsumtions behovet kan flera av våra ismaskiner kopplas samman med rätt dimensionerade is förråd.

Du är i trygga händer när de gäller ismaskiner.

Vårt huvudkontor ligger i Härslöv (norra Landskrona) och med tanke på att vi har flera utbildade återförsäljare och Sveriges i särklass bästa kyl företags nätverk vad gäller ismaskiner, är din närmaste kontaktperson aldrig särskilt långt bort.

Hos oss hittar du stor samlad kunskap och erfarenhet av att sätta samman så effektiva och energisnåla ismaskiner som möjligt med den perfekta isen för er verksamhet.

Vi har specialutbildade tekniska experter som hjälper dig med val av rätt ismaskins lösning till större konsumenter. Vår service avdelning arbetar med Hoshizaki huvudkontor, återförsäljare, konsulter, större och mindre entreprenörer och servicebolag och bistår även dem med teknisk support, offerter och all annan tänkbar information.

Service i egen regi – ifall något skulle hända.

För att du alltid ska känna dig trygg med din investering vill vi också ge dig bästa tänkbara service. Därför har vi byggt upp en serviceorganisation. De är specialutbildade inom det som hör till din ismaskinanläggning och står redo att rycka ut ifall du skulle råka ut för ett driftstopp.

Hur vi jobbar.

  1. Utvärdering och insamlad information bearbetas och beräknas för att säkerställa en korrekt dimensionering för ismaskin lösningen.
  2. Val av ismaskins produktion. Utvärderar kundens särskilda krav på vilken iskub form och storlek som passar verksamheten. Fyrkantig-, halvmåne-, kross- eller fling-is? Eller kanske luft eller vattenkyld version?
  3. Dimensionera storlek på ismaskinen. Resultatet av utvärderingen och valet av is-förvaring system ligger till grund för investeringen och rätt dimensionering av den nya ismaskinanläggningen.
  4. Systemlösning för is-hantering och transport system. Utifrån kapaciteten på ismaskinens dygnsproduktion, hur is-lagring systemet ska tas med i beräkningen och hur is-behovet ser ut, utformas en komplett systemlösning.
  5. Installation och uppföljning sker i samband med inmonteringen och du får en genomgång av hur systemet fungerar. Efter en tidsperiod gör vi också en uppföljning för att vara säkra på att du sparar lika mycket som kalkylen lovat.

Vi är med hela vägen från början till kraftigt sänkta energi kostnader, med de nyaste hydro carbon (R290) ismaskinerna.

För att du ska nå den optimala energibesparingen, krävs en noggrann analys av is behovet. Vilken lösning som är bäst vet vi när all fakta är utvärderad, beräkningar utförda och du har fått beskriva ert specifika behov. Låter det komplext? Det är det också. Men du kan lugnt luta dig tillbaka och lita på att vi tar hand om allt, ända från början till slut. Precis som vi har gjort alla åren sedan 1995.

Hos oss hittar du några av landets mest passionerade is-specialister. Människor som kan ismaskiner och is-systemen utan och innan och som aldrig är längre än ett samtal bort – oavsett om du vill bli kund eller har varit med oss sedan 1995.

Välkommen till oss!